Цветомир Андреевски отправи сериозно предупреждение в социалната мрежа Фейсбук за опасна

...
Цветомир Андреевски отправи сериозно предупреждение в социалната мрежа Фейсбук за опасна
Коментари Харесай

Пешеходци самоубийци премахват разделителна ограда и пресичат неправилно в София

Цветомир Андреевски насочи съществено предизвестие в обществената мрежа Фейсбук за рискова обстановка на една от натоварените улици в София.

Мъжът сигнализира, че част от разграничителната ограда на ул. „ Сребърна “, преди кръстовището с бул. „ Черни връх “, е отстранена, което основава предпоставки за риск за пешеходците.

Според Андреевски, оградата е била отстранена през лятото, позволявайки на хора, които подценяват личната си сигурност, да пресичат четирилентовия бул., без да употребяват наличния подлез и пешеходна пътека.

Той отбелязва, че неотдавна оградата е била ремонтирана, само че „ будни жители “ още веднъж са се погрижили да отворят място за прекосяване на пешеходци.

„ Наскоро беше ремонтирана, като очевидно “будни жители ” се погрижиха още веднъж да се отвори достъп и пешеходци да не престават да се движат по мощно претрупан бул. “, написа той.

Отговорните институции трябва да подхващат ограничения за възобновяване и укрепване на загражденията, тъй че да се предотвратят евентуални произшествия.

Трябва да се означи, че даже дребни пропуски в градската среда могат да доведат до огромни опасности, изключително в натоварени сектори като бул. „ Черни връх “.

„ За следващ път ще спомагам да се възвърне ограждението и да се избави нечий живот “, написа в мненията под поста Владимир Христовски, основател на Facebook групата „ Безумията в София “.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР